UFC 213 Romero vs. Whittaker مشاهده عکس بزرگتر

UFC 213 Romero vs. Whittaker

جدید

2,900 تومان

قیمت   : 2900 تومان 

فرمت: MP4

کیفیت:  HD

مدت: 220 دقیقه

 با پیش مسابقه و مراسم وزن کشی


Main Event – Five round title bout
Amanda Nunes (135) vs Valentina Shevchenko (134.5)
Co-main Event – Five round interim title bout
Yoel Romero (185) vs Robert Whittaker (184.5)

Pay-Per-View Main Card – 10 pm ET/7 pm PT
Daniel Omielanczuk (248) vs Curtis Blaydes (257.5)
Fabricio Werdum (239) vs Alistair Overeem (253.5)
Anthony Pettis (156) vs Jim Miller(155)

FS1 Prelims – 8 pm ET/5 pm PT
Travis Browne (247.5) vs Aleksei Oleinik (241.5)
Chad Laprise (170) vs Brian Camozzi (170.5)
Thiago Santos (186) vs Gerald Meerschaert (184.5)
Jordan Mein (170) vs Belal Muhammad (170)

UFC FIGHT PASS Prelims – 6:30 pm ET/3:30 pm PT
Rob Font (135) vs Douglas Silva de Andrade (134)
Cody Stamann (145) vs Terrion Ware (145)
Trevin Giles (204) vs James Bochnovic (201)

    نقد محصول و امتیاز شما به این محصول

    برای کمک به دیگران کاربران در انتخاب،لطفا قبل از نوشتن نقد و نظر خود ، به این محصول امتیاز نیز بدهید.

محصولات مرتبط