UFC 211 - Miocic vs. Dos Santos 2 مشاهده عکس بزرگتر

UFC 211 - Miocic vs. Dos Santos 2

جدید

2,900 تومان

قیمت   : 2900 تومان 

فرمت: MP4

کیفیت:  HD

مدت: 205 دقیقه

 با پیش مسابقه و مراسم وزن کشی

مسابقات

UFC 211
Miocic vs. dos Santos 2
Date: May 13, 2017
Venue: American Airlines Center
Location: Dallas, Texas

 

 

UFC 211: Miocic vs. dos Santos 2 Live Results

 

UFC 211 Fight Card

Main Card (10 p.m. ET / 7 p.m. PT on Pay-Per-View)

Stipe Miocic (c)(16-2) vs. Junior dos Santos (18-4)*
Joanna Jędrzejczyk (c)(13-0) vs. Jéssica Andrade (16-5)**
Demian Maia (24-6) vs. Jorge Masvidal (32-11)
Frankie Edgar (21-5-1) vs. Yair Rodriguez (10-1)
Krzysztof Jotko (19-1) vs. David Branch (20-3)
Henry Cejudo (10-2) vs. Sergio Pettis (15-2) — CANCELED
Prelims (8 p.m. ET / 5 p.m. PT on FX)

Eddie Alvarez (28-5) vs. Dustin Poirier (21-5)
Chas Skelly (17-2) vs. Jason Knight (16-2)
Jared Gordon (12-1) vs. Michel Quinones (8-1) — CANCELED
Chase Sherman (9-3) vs. Rashad Coulter (8-1)
James Vick (10-1) vs. Marco Polo Reyes (7-3)
Prelims (6 p.m. ET / 3 p.m. PT on UFC Fight Pass)

Jessica Aguilar (19-5) vs. Cortney Casey (6-4)
Gabriel Benítez (19-6) vs. Enrique Barzola (13-3-1)
Joachim Christensen (14-4) vs. Gadzhimurad Antigulov (19-4)

    نقد محصول و امتیاز شما به این محصول

    برای کمک به دیگران کاربران در انتخاب،لطفا قبل از نوشتن نقد و نظر خود ، به این محصول امتیاز نیز بدهید.

محصولات مرتبط